РАЗЛЯТ ЖИВАК СЪБИРАХА ПОЖАРНИКАРИ

Разлят живак спеши пожарникари от местната служба в Димитровград, съобщават от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково.

Опасният течен метал пожарникарите събирали от апартамент на ул. „Емилиян Станев“ в града. На място се е отзовал екип, с един пожарен автомобил. Сигналът е подаден вчера, в 12:20 часа. По същото време, техни колеги оказвали помощ на припаднала гражданка. На нея й станало лошо на тераса, на бул. „Димитър Благоев“ в Димитровград.

В ликвидирането на общо осем произшествия участваха служителите на Регионалната дирекция, през денонощието. Пожар е горял в жилищна кооперация на ул. „Асенова крепост“ в Хасково. Наложила се е помощ на паднал човек в симеоновградското село Константиново. Техническа помощ оказаха пожарникари на ул. „Иван Вазов“ в Ивайловград. Отпадъци горяха в Хасково и Симеоновград, сухи треви в Пъстрогор.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук