РАЗЛОМ СРЕД ГЕРБЕРИТЕ В ОБС ДИМИТРОВГРАД

контакти

Общински съветници от ГЕРБ са изразили намерение да напуснат партията. Един от тях е Диян Георгиев. Това каза бившият депутат Иван Петров, обявил намерението си да участва в създаването на нова политическа формация. По думите му Диян Георгиев го е информирал за избора си. Той не посочи кои са останалите, позовавайки се на това, че е прекалено рано да говори по въпроса. До момента от офиса на ГЕРБ в Димитровград няма постъпили молби за напускане. Оттам не се ангажираха с мнение дали ще бъде така и през следващите дни.

По тази информация Диян Георгиев засега се въздържа от коментар. Каза само, че винаги е бил зад бившия областен координатор, визирайки Иван Петров. Съветникът изрази недоволството си от ръководните функции, които има в ГЕРБ Цветан Цветанов, както и Искра Фидосова. Обясни, че през следващите дни ще има поредица от срещи, след които ще даде повече яснота. Крайната цел е в партията да има чуваемост, каза той. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук