Разкриха подробности за отцеубийството в Симеоновград

контакти

Син е убил баща си и след това се е самоубил, като се хвърлил под влак. Трагедията станала в неделя в Симеоновград, според предварителната информация. Този следобед подробности за ужасяващия случай разкри Областната дирекция на МВР – Хасково:

На 2 юни около 11:15 часа в управлението в Харманли е получен сигнал от 45-годишен мъж от Димитровград, машинист на товарен влак, за това, че е блъснал човек. При движението си по ж.п. линията от Симеоновград за Харманли при км.258 е забелязал лице от мъжки пол, което стояло близо до линията. При  приближаване на влака, лицето скочило пред машината. Вследствие на удара, същият е починал на място. Машинистът  на товарната композиция е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като пробите му са отрицателни. Тялото на починалото лице е транспортирано в съдебна медицина в Хасково. Установена е самоличността на загиналия, а именно 38-годишен мъж от село Дебелт, община Средец, област Бургас.

През същият ден, в 20:00 часа в участък Симеоновград към управлението в Харманли е получен сигнал от 66-годишен мъж от Симеоновград, за това, че в къщата си в града е намерил 60-годишния си брат починал, с порезна рана на врата. По тялото му и около него имало много кръв. Местопроизшествието е запазено от служители на РУ Харманли, извършени са огледи в присъствието на съдебен лекар.

В резултат на проведени оперативни действия, част от които включващи преглед на налични камери за видеонаблюдение в дома на убития, е установена причинно-следствена връзка между случаите, а именно мъжът, загинал на ж.п. линията, е убил  60-годишния си баща.

По двата случая са образувани досъдебни производства, а работата по същите продължава.



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук