РАЗКРИВАЕМОСТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НАД 50%, ОТЧЕТЕ ОБЛАСТНОТО МВР

[quote]РЕФОРМА: БРОЯТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ДИРЕКЦИЯТА НАМАЛЯЛ С 45[/quote]

Разкриваемост на престъпленията над 50% за 2015 г., отчете Областната дирекция на МВР в Хасково. В тези условия, това е повод за гордост, заяви главният секретар на МВР Георги Костов, който обобщи резултатите, заедно с директора на дирекцията комисар Ангел Цанков.

Костов отчете, че Областната дирекция на МВР по посочените показатели е на първо място в страната и една от петте най-натоварени областни дирекции.

Противодействие на конвенционалната престъпност, миграционния натиск и заплахата от тероризъм. Това са основните приоритети на МВР за следващата година.

Пред състава на дирекцията бяха разяснени и целите на реформата в МВР, а именно – структурни промени, водещи до по-успешни резултати в борбата с престъпността.

На анализа присъстваха областният управител, представители на местната власт, съда и прокуратурата. Те споделиха, че години наред комуникацията и взаимодействието между институциите е на високо ниво, което допринася за повече сигурност за обществото.

В края на годината, броят на служителите в ОД МВР Хасково е общо 721,5. В рамките на извършваната реформа, броят на служителите на дирекцията е намалял с 45 души.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук