РАЗДЕЛЯТ 700 ЛИТРА БОЯ ПО ЦВЕТОВЕ НА СЪВЕТНИЦИ В ПРОЛЕТНО БОЯДИСВАНЕ

700 литра боя ще бъде осигурена за акцията по пролетното боядисване, което ще осъществят съветници от местния парламент на Димитровград. На Лазаровден – 12 април, от 10 часа, те ще боядисват оградата на ОДЗ „Райна Княгиня“.

Ще разделим боите по цветове на представителите на съветническите групи, коментира председателят на ОбС Стефан Димитров. Той обясни, че с тази изява Общнският съвет се включва в акцията на Общината по пролетното почистване, която стартира от 1 април и ще продължи до 16-и същия месец.

Стефан Димитров и директорът на детската градина Надежда Андреевска поканиха желаещите да се включат в акцията на Лазаровден. Специални покани се отправят към преминалите през забавачката през годините деца, както и към техните родители.

Оградата има 247 пана, всяко от които по 2 метра. Днес и през следващите дни работници от общинско предприятие „Благоустрояване“ ще премахват ръждата и ще грундират оградата. Заявка за включване в събота вече са отправили доброволци, които ще боядисват катерушките и ще почистват двора на градината. За включилите се са предвидени специални изненади.  

[box_info]Леки като перо, нежни като ласка – бельо и пижами БОРЕТТИ[/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук