Разгневен, с нож и палка, сипе закани на пълна детска площадка

Разгневен, с нож и палка, е отправил закани към друг човек, снощи в Димитровград. Неприятната ситуация става около 20:30 часа, в близост до блок № 24 на бул. ‚Димитър Благоев“ в града, на детска площадка, пред малки деца и родители. Наказание от три денонощия арест наложи на нарушителя Районен съд – Димитровград, съобщават оттам.

Осъденият Н. Н. се спречкал с К. К. и започнал да го обижда с думи като „абориген“, заплашил го с физическа саморазправа, крещейки: „…ела да се разберем като мъже, ще те убия, ще те заколя…“ След това изчезнал за кратко и се появил отново на площадката, с нож в едната ръка и с дебел черен кабел в другата, с намерение да го използва като палка, и отново отправил заплахи за саморазправа към К.

С действията си Н. е нарушил обществения ред и спокойствие, което се определя като дребно хулиганство, поясняват от Районния съд. На това основание му е наложено административно наказание – задържане в районното управление в Димитровград, за срок от три денонощия.

Решението може да се обжалва пред Окръжен съд – Хасково, в срок от 24 часа. Ако има обжалване, делото ще бъде насрочено на 2 юни.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук