РАЗГЛЕЖДАТ РОЛЯТА НА МАРКАТА ЗА УСПЕШНИЯ БИЗНЕС

ХТПП
контакти

Информационна среща, на тема: „Марки и стандарти – гаранция за успешен бизнес“, ще се проведе на 26 февруари в Димитровград. Тя ще се осъществи в зала „Гроссето“, от 15:30 часа. Провежда се в рамките на  проект Market Control, съобщава Хасковската търговско-промишлена палата.

Проектът е финансиран по Програма „Европейско териториално сътрудничество Гърция – България 2007-2013”. Изпълнява се от ХТПП. Партньори са Гръцката международна бизнес асоциация, Гръцката организация по стандартизация в Солун, Професионалната и занаятчийска камара на Родопи, Гърция.

В Информационния ден ще се направи представяне на резултатите от проведено изследване на потребностите на предприятията в област Хасково по отношение на сертифицирането, стандартизацията, знаците за съответствие и системите за управление. Ще се засегне хармонизиране на законодателната рамка в България и Гърция – стандартизирането на качеството, като предпоставка за успешен пазарен опит. Участниците ще се запознаят с това какво представлява марката и как трябва да я пазим.

Презентации ще направят Янчо Янчев, председател на ХТПП; Благовеста Шинева, Управител на „Център за изпитване и европейска сертификация“; Александър Лачев, началник сектор главна дирекция „Метрологичен надзор“; адвокат Иванка Пакиданска, представител по индустриална собственост и европейски патентен представител.

Заявки за участие могат да се правят на e-mail: [email protected]; [email protected] и/или на тел. (038) 66 11 12, (038) 66 55 02, информира ХТПП. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук