РАЗБРАХТЕ ЛИ? НАГРАДИТЕ НА „БОРЕТТИ“ ИДВАТ С ПЪРВА ПРОЛЕТ

контакти

ЛАЙК НА СТРАНИЦАТА ВЪВ ФЕЙСБУК Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ТОМБОЛАТА

Няма време! Първа пролет наближава. Харесайте Фейсбук страницата на „Боретти“, за да  участвате в томболата за горещи награди. За късметлиите има 10 награди – 5 луксозни пижами – дамска или мъжка – по избор и още толкова комплекта луксозно бельо. Добър повод за малко свежест в първите дни на новия сезон, нали!

Изтеглянето на печелившите ще стане в началото му, за което специално ще известим. Наградите могат да се вземат от офиса на фирмата: Димитровград, бул. „Трети март” № 1, ет. 3, или ще бъдат пратени с куриер, ако щастливецът е от друг град.

„Боретти“ произвежда и търгува с мъжки и дамски пижами и бельо. Фирмата разработва десени и експериментира със собствени дизайнерски конструкции, подчертаващи стремеж към уникално лице на марката.

Независимо дали избирате изделия на „Боретти“ за първи път или сте ползвали изделия на фирмата, тя ще ви изненада приятно с нови, актуални предложения за всеки вкус. Не се променя само две неща – качеството и визията.

Леки като перо, нежни като ласка, такива са бельото и пижамите, ушити в „Боретти“. Намерете ги на бул. „Трети март” №1, ет. 3 в Димитровград или на Неделния пазар – сектор Ж, № 62-63.

А в томболата – успех! 

boreti3-wide 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук