Разбиват и фундаментите на премахнатите лафки в Димитровград

контакти

Скоро в Димитровград няма да остане и следа от прословутите лафки. След като обектите бяха премахнати, работници от Общинско предприятие „Благоустрояване“ се заеха с разбиването и на фундаментите с кирки и секачи.

На всяко едно от местата, на което е имало лафки, освен да се премахнат бетонните и метални постаменти, след това ще се направи козметичен ремонт. Това става и след призив в социалната мрежа, че елементите могат да бъдат опасни.

На алея „България“ например, ще бъде потърсена настилка като околната, за да не се откроява и загрозява околното пространство. Така в скоро време лафките ще останат само в спомените на хората и в архивните кадри.

Припомняме, че през ноември миналата година компанията пуснала 6-месечно предизвестие за прекратяване на договора. Това означава, че до април месец павилионите трябва да бъдат демонтирани и както се разбира, стана по-рано.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук