Радост за Деня на детето в Димитровград

Прекрасен празник се провежда на центъра на Димитровград днес, по повод Международния ден на детето – 1 юни. Той започна още от ранните часове на деня, който е почивен и ще позволи на много родители да зарадват децата си.

Забавленията са най-разнообразни, включващи работилнички за апликации, за изработване на картички, оцветяване, забавни игри, рисуване на лица, сладолед…

Танци и песни звучат на сцената на алея „България“, а на централния площад има още атракциони, които привличат малки и поотраснали деца.

Тазгодишният детски празник в Димитровград преминава под мотото: „Ало, ало – Слънчице“. Снимки от него, вижте на фейсбук страницата ни, с клик ТУК.

Ако албумът и публикациите в електронен вестник izvestnik.info ви харесват, харесайте и страницата ни!

Деца, родители и близки можеха да се снимат и на специално пано. Снимки по-късно се очаква да има на фейсбук страницата на кмета Иво Димов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук