Работилница за мартеници и творческа среща в димитровградската библиотека

контакти

Тридневна работилница за изработка на мартеници, в която могат да се включат малки и големи, организира Детският отдел на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград. Първата среща ще е на 27 февруари, вторник. Същия ден в библиотеката ще се проведе творческа среща с основателя и главен редактор на литературния сайт e-lit.info Дачо Господинов.

Работилницата, за деца и възрастни, отваря на 27 февруари от 15.30 часа до 16.30 часа. В следващите два дни, 28 и 29 февруари, в нея също ще могат да се изработват мартеници, в същия часови диапазон, става ясно от обявеното в социалната мрежа.

Дачо Господинов ще гостува в библиотеката на 27 февруари от 17.30 часа. Той е роден в Разград и работи в Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“, в родния му град. Завършил е ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Господинов е литератор и активно пише поезия. Автор е на поетични книги, една от които в електронен формат. Член е на Лигата на писателите в САЩ. Основаното от него онлайн издание представя актуална информация за литературни събития и творчеството на български и чужди автори. Сайтът се поддържа с помощта на дарения.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук