РАБОТЕН ВЕЛИКДЕН ЗА ДИМИТРОВГРАДСКИТЕ ПАЗАРИ, КЕПЕНЦИ ДРУГАТА НЕДЕЛЯ

пазар
контакти

С непроменено работно време навръх Великден са пазарите в Димитровград, съобщиха от ръководството им. Гости Неделен пазар посреща и на Разпети петък, и в Светла събота. Търговците, разбира се бяха по-малко от обичайното, оредели бяха и клиентите, но разочаровани нямаше.

За нас и празникът е делник. Имаш ли кредит на гърба си, знаеш ли, че трябва да го изпращаш, въпреки трудното време, не можеш да си позволиш почивка. Дори в такива свети дни, обяснява положението търговец. Работен за Неделния пазар ще бъде и последният седмичен ден – Възкресение. Промяна в работното време не е предвидена. Бизнес там и на Автотържището може да се прави от 8 до 16 часа, но практиката показва, че в ранния следобед този ден търговията е приключила.

Изцяло затворени ще бъдат димитровградските пазари следващата неделя – 12 май. Като неработен денят на изборите е определен със заповед на кмета Иво Димов. Петъкът и съботата обаче са с нормалното време за търговия – от 6 до 16 и от 8 до 16 часа, информират от ОП „СПИОПТ”.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук