ПЪТНИЦИ СТИГАТ ВЛАКА ПО ДЪРВЕН ПОДСТЪП, НА СОБСТВЕН РИСК

Пътниците от Димитровград стигат до влака по специално изграден за целта дървен подстъп, монтиран наскоро.  Това те правят на собствен риск. Изграждането му се наложи заради ремонта на подлеза. От вчера пътническите тренове за Пловдив се движат по 3 и 4 коловози и стигането до тях е невъзмжно, освен през подстъпа. Той се ползва и от другите граждани, преминаващи от едната до другата страна на линията. Скоро е възможно да се появи проблем, защото може да започне ремонт на крайните коловози. Ремонтът на подлеза ще продължи до края на септември, по предварителна информация.

Междувременно, призив се отправя към пътниците да не преминават по протежението на първи коловоз, а да заобикалят, след като си купят билети. Там все още текат ремонтни дейности и съществува опасност от инциденти. Билетни каси и бюро „Информация“ вече са си на местата, предвидено е и гише за трудноподвижни хора, сградата има нова дограма.

От 3 август се движат влаковете до Ябълково и съответно – до Пловдив. За Стара Загора се хваща автобус от пощата, който кара до Димитровград – Север, към момента. Оттам се хващат и тези за Кърджали. Международните влакове Истанбул – София и Димитровград – Букурещ ще продължат да бъдат замествани от автобуси. Те се хващат от товарна гара.

delchev2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук