ПЪРФОРМАНС: ДЕЦА РИСУВАТ, ТАНЦУВАТ, ЗАВЪРШВАТ С ЙОГА

контакти

Няколко дни поред децата от Академията за таланти в Димитровград ще творят в изложбена зала „Асен Крайшников“. Заниманията започнаха днес с изработване на квилинг (изделия от навита хартия), от 10 до 12 часа. На следващите 29 и 30 юни по същото време продължават с рисуване и спортни танци. Последната изява ще бъде на 1 юли с промо занятия по йога, от 18:30 до 20 часа. Желаещите мачугани могат да станат част от пърформанса, канят от Академията.

Красиво начало на инициативата се постави вчера с откриване на изложбата „Една година Академия за таланти Димитровград“. В нея бяха изложени творбите на децата от школата по Изобразително изкуство. Маргарита Дякова, преподавател по квилинг и мозайка, представи младите творци и колегите си. Изрази задоволство от свършеното през годината и спечелените награди.

От началото на следващия месец започва втория курс за тази година – по фотография. Негов ръководител ще бъде хасковлията Славян Костов. През юли за шеста поредна година ще стартира Лятна академия по изкуствата. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук