Първо пръскане против кърлежи подготвя Община Димитровград

контакти

Първо за тази година пръскане против кърлежи подготвя Община Димитровград.

Предварително определените дати са 11, 12 и 13 април – четвъртък, петък и събота. При неблагоприятни метеорологични условия, е възможно графикът да се промени.

На 11.04.2024 г. (четвъртък) и 13.04.2024 г. (събота) ще бъдат обхванати тревни площи в междублокови пространства на територията на града, както и трите големи парка, стадионите и гробищни паркове.

На 12.04.2024 г. (петък) – тревни площи в дворове на детски градини и учебни заведения на територията на общината и трите квартала „Марийно”, „Черноконево” и „Изгрев”.

В тревните площи и в учебните заведения ще бъдат поставени табели, които ще информират гражданите за деня на пръскане и карантинния срок.

Изпълнител на услугата е пловдивска фирма. Ще се използва препаратът „БАНДИТ 10 ЕВ“, с карантинен срок 24 часа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук