Първо за годината пръскане срещу кърлежи подготвят в Димитровград

контакти

Дезакаризация на тревни площи против кърлежи – I етап, подготвя Община Димитровград, съобщиха оттам. Предварително определените дати са 23.05.2023 г.(вторник) и 24.05.2023 г.(сряда). При неблагоприятни метеорологични условия, възможно е графикът да се промени.

В тревните площи и в учебните заведения ще бъдат поставени табели, които ще информират гражданите за деня на пръскане и карантинния срок.

Графикът за пръскане е, както следва :

23.05.2023 г. (вторник) – тревни площи в междублокови пространства на територията на града, както и трите големи парка, стадионите и гробищни паркове.

24.05.2023 г. (сряда) – тревни площи в дворове на детски градини и учебни заведения на територията на общината и трите квартала „Марийно”, „Черноконево” и „Изгрев”.

Изпълнител на услугата е “ПЕСТ КОРЕКТ“ ЕООД, гр. ПЛОВДИВ. Препаратът е  БАНДИТ 10 ЕВ, с карантинен срок 24 часа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук