Първото за сезона детско представление ще се играе в димитровградския театър

контакти

Първото за сезона детско представление ще се играе в събота на 16 септември на сцената на Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ – Димитровград.

Куклената постановка „Не си търси белята“ е с начален час 11.00 часа, а билети за нея могат да се закупят от касата на театъра.

„Не си търси белята” е история за насекоми. Малкото паяче Пипо се откъсва от нишката си и преживява много, докато намери приятел – мравката Жоро. Пчелите, Светулките, Бръмбарът, Калинката – бебе, Щурецът Киро и Пеперудата Клара Ви канят да се забавлявате с тях. Ваш водач в света на насекомите ще бъде елфът Игнат.

Продължителността на постановката е 40 минути, а препоръчителната възраст е за деца над 3 години. Цената на билета е 6 лв.

Автор на детското представление е Александър Михайлов, а Ваня Иванова е режисьор. Сенографията е дело на Майа Петрова, по музика на Николай Иванов. Представлението се играе от актьорите Ивелин Николов и Стайко Стайков.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук