Първи „чужденец“ пристигна за футболния празник в Димитровград

контакти

На линия е първото „чуждестранно“ попълнение в отбора на легендите-ветерани от най-славните години на димитровградският футбол, стана ясно от информация на Трендафил Данев.

Първият „чужденец“ от селекцията  ми пристигна от о-в Крит за футболния празник на Димитровград, на 27 август, събота, от 18.30 на стадион „Миньор“! Добре дошъл Георги Кутянов!, написа Данев и публикува снимка с двамата на профила си и в групата „Футболът в Димитровград“.

Остава по-малко от седмица до голямото футболно събитие, посветено на 75 години от основаването на Димитровград. На терена на стадион „Миньор“ едни срещу други ще се изправят юношите старша възраст на ФК „Димитровград – 1947“ и легендите – ветерани, познати от книгите като „Футболния експрес“ – Димитровград! Последните преди 37 години донесоха радост на феновете, като за две поредни години влезнаха в „А“група, през периода 1985-1987 година.

В демонстративния футболен мач срещу младите надежди и бъдещето на клуба се очаква да застанат легендите Дечо Павлов, Стефан Методиев, Иван Илиев, Николай Николов, Георги Кацарски, Динко Господинов, Георги Кутянов, Живко Александров, Стайко Стайков, Трендафил Данев, Антон Колев, Дончо Донев, Александър Сугарев, Златко Златанов, Митко Трендафилов, Трайчо Трайчев, Иво Димов, Дянко Делев, Борислав Кроснев, Христо Георгиев, Тончо Михайлов, Мариян Метларов, Недялко Недев, Валентин Петров, Елин Топузаков, Петър Костадинов…!

Поканени са още инж. Добри Добрев и Димитър Лиловски – ръководителите, без които нямаше как да се случи „приказката“ – Димитровград, както и треньорите от онова време Иван Кичуков и Митко Добрев.

Срещата ще премине под надслов „Новите футболни надежди“. Около час преди нея любителите на футбола и на димитровградския тим ще могат да се снимат и да поговорят със своите любимци от отминалото, както и да окуражат  младите футболни надежди на Димитровград. Всички да се чувстват поканени, за да се получи истински празник за обичащите футбола!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук