ОТ ДИМИТРОВГРАД СВИСТЯТ ПЪРВИТЕ НЕЖНИ КУРШУМИ

контакти

Официалната премиера на филма „Нежни куршуми“ ще се състои в Димитровград, съобщава electrobg.blogspot.com. Точната дата не е уточнена, тъй като все още тече работата по монтажа. Амбицията на създателите на любителската продукция е тя да се разпространява по кината в България.

Началото през август 2012 г. поставят група ентусиасти от Димитровград, когато започват снимки по проекта. Сюжетът на лентата се върти около убийството на боса на група „нежни“ ликвидаторки – четири млади жени. Те се впускат в търсене на виновника за смъртта на своя лидер. Продукцията носи провокативното послание „Понякога вършим лоши неща, само защото обичаме твърде много“.

В ролите на “нежни куршуми” ще видим “звездните момичета” Ася Иванова, Бояна Стоилова, Ирен Трайчева, Елеонора Сталева и Вера Драгиева. Ще им партнират Коста Костов, Дарина Стоянова, Габриела Вълкова, Диян Дончев и Делчо Делчев. Със специално участие  в лентата ще се включат още  бодибилдинг шампионът Добри Делев, популярните изпълнители Магдалена Санчес и Жоро Рапа.

В началото на 2013 г. актьорът и председател на Съюза на артистите в България – Христо Мутафчиев потвърждава, че ще участва в Soft Bullets. С Христо Мутафчиев се включва и друго известно лице от телевизионния екран – актьорът Стефан Къшев, познат на българските зрители с участието си в сериалите „Седем часа разлика“, „Столичани в повече“, „Етажна собственост“ и др. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук