ПЪРВИТЕ В ЛИСТАТА НА „БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ” В МЕРИЧЛЕРИ: ЗАЩИТАВАМЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

контакти

[quote]СТРЕМЕЖЪТ: ПО-СОЦИАЛНА И РАБОТЕЩА ДЪРЖАВА[/quote]

Помислете сами, кой защитава интересите на обикновените хора в България? Вашите интереси? Левите сили, чийто представител е БСП. Стремим се и ще се стремим да направим държавата по-социална, по-работеща за пенсионерите, майките с деца,  ощетените от живота, трудовите хора. Това заяви пред граждани на Меричлери водачът на коалиционната листа Чавдар Георгиев. Представяйки кандидатите за народни представители, той подчерта личните качества на всеки, баланса между опит и младост и факта, че хората в листата до един са се доказали.

„БСП Лява България” е за развитие на образованието, развитие на икономиката, защото без силна икономика няма прогрес, подобряване на здравеопазването и всички останали социални сфери. Ако получим доверието на избирателя, ще направим така, че здравните услуги, в определен пакет, да са достъпни за всички хора – и в най-отдалечените места. Трябва да се ограничава пазарът в здравеопазването, защото здравето не е стока и не може да бъде стока. Финансовата стабилност не бива да бъде за сметка на социалната, подчерта приоритети в програмата на коалицията водачът.

За визията в управлението на страната пред меричлерци говориха Райна Йовчева, втора в листата на „БСП – Лява България” и третият – Добромир Задгорски.

Внушението от основните ни опоненти е, че те ще управляват следващия мандат. Правят го агресивно и показно, като днес в Хасково, с изкуствено оживление. Но дали ще е така? Хората, вярвам, ще изберат партията, която е доказала, че вижда грижите им и си е поставила за цел да ги намали, за да живеем всички достойно и по-леко, каза Йовчева, изтъквайки стореното от правителството на Пламен Орешарски в социалната и други сфери.

Да не позволим на крайната десница, на олигархията, на шайката, устремена към властта да я обсеби, можем само ние. Нека всеки, който мисли за себе си и семейството си, за обикновените граждани, подкрепи с № 22 коалиция „БСП – Лява България” – единствената с грижа за малкия човек, призова Добромир Задгорски.

Гостите отговориха и на много въпроси от залата, а емоционалната, на моменти дискусия завърши с ръкостискания и пожелания за успех.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. втората в листата- райна йовчева не забелязва обикновените хора- тя е над тях… как тогава да й вярват, че ще ги защитава? ако и останалите в листата са като нея, по-добре да не спечелят гласове…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук