ПЪРВА ЦЕДКА: 34 НОМИНИРАНИ ЗА СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ, ДВАМА НЕ ЩАТ

34 са номинациите за съветници в бъдещия местен парламент на Димитровград от Политическа партия ГЕРБ. Направени са на свикано за целта събрание, информират от формацията. Двама от предложените са си направили отвод. Това са бившият зам.-кмет и депутат в 42-то Народно събрание Владимир Митрушев и сегашният общински съветник Методи Грозев. За Митрушев  участието в местния парламент е невъзможно, поради ангажиментите му в надзорния съвет на „Булгартрансгаз”. Грозев пък, който вече има зад гърба си почти 2 мандата, решил да даде път на нови лица.

Окончателният вид на списъка, както и подредбата му ще бъдат решени от Изпълнителна комисия в столицата. Тя ще се произнесе и за кметската кандидатура. Предложението за нея е  само едно –  сегашният градоначалник Иво Димов. заседание комисията ще има през август.

На местните избори ГЕРБ – Димитровград  излиза с пълна листа, поясниха от организацията.  Ban-ODПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук