Първа партия подаде документи за регистрация в РИК – Хасково

контакти

Първа партия подаде документи за участие в предсрочните парламентарни избори на 2 април 2023 г. в Районната избирателна комисия (РИК) – Хасково, съобщиха в аванс оттам.

Те са подадени в неделя от „Народна партия истината и само истината“, като предстои да бъдат разгледани на заседанието на РИК от 17.30 часа днес. От комисията поясниха, че всичко с книжата е наред и не би трябвало да има пречка за регистрацията.

Листата на формацията е с четирима представители, които не бяха уточнени. Те ще станат ясни след като по-късно решението бъде публикувано.

До късния следобед днес нямаше друга партия или коалиция, подала документи за регистрация в РИК – Хасково, но в следващите дни това ще се промени.

Крайният срок за подаване на заявления за регистрация на кандидатските листи на партиите, коалициите и инициативните комитети изтича в 17.00 часа на 28 февруари.

Междувременно, в 17.00 часа днес изтича срокът за предварителна регистрация на Инициативни комитети в РИК – Хасково за участие в изборите за народни представители. Около 2 часа преди това няма заявки.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук