ПЪРВА КОПКА НА ПЪТЯ КЪМ ИЗВОРА НА НИМФИТЕ

контакти

Първа копка на разклона за Каснаково ще направи утре, час преди обяд, кметът Иво Димов. Тя е във връзка с рехабилитация на пътя от димитровградското село до Клокотница. Изпълнението на отсечката ще подобри достъпа до един от най-атрактивните туристически обекти – Извора на нимфите и Афродита, коментират от общината.

Ремонтните дейности се правят по проект „Димитровград за достъп“, финансиран по програма за европейско териториално сътрудничество Гърция – България  2007-2013. Водещ партньор е община Димитровград, а партньор община Суфли, Гърция. Общата стойност на проекта е за 3 208 250 евро, като от тях за Димитровград се падат 1 358 890 евро, 1 849 360 евро за гръцката община. Общата дължина на отсечката е 2689 метра. Предвижда се рехабилитация на пътя до границата с Клокотница. Продължителността на проекта е до 24 февруари 2014 г. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук