ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА ОТПРАЗНУВА 11 ГОДИНИ НА КЛОНА СИ В ДИМИТРОВГРАД

контакти

Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза с коктейл 11 години от откриването на своя клон в град Димитровград. На събитието присъстваха дългогодишни клиенти, бизнес партньори и приятели на банката от града и региона.

В обръщението си към гостите на събитието и към целия екип на банката, управителят на клон Димитровград – г-н Димитър Петров, благодари на всички клиенти, партньори за успешното сътрудничество през годините.

„Резултатност, надеждност, високи етични и професионални стандарти и перфектното обслужване са принципите, които ние следвахме в работата си през тези 11 години. За това време клонът на Първа инвестиционна банка в Димитровград, изгради своя имидж на доверен партньор на бизнеса и гражданите на общината. Това не се постига лесно. Затова днес сме удовлетворени от създадените добри партньорства.“, сподели още г-н Петров.

Клонът на Първа инвестиционна банка в град Димитровград е открит през 2004 г. Банката обслужва своите клиенти в града в два модерни офиса, в които работят общо 16 служители.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук