ПЪРВАНОВ В „НЕОХИМ“ ПРЕДИ ОТКРИВАНЕТО НА ОФИСА. ТЕМАТА – ГАЗ

контакти

Президентът на Република България в два последователни мандата и лидер на движение „Алтернатива за българско възраждане“ Георги Първанов ще бъде на служебна среща в „Неохим“ АД днес следобед. За нея потвърди директорът „Човешки ресурси“ в предприятието Стефан Димитров.

Сред темите ще бъде тази за природния газ. „Неохим“ ползва основно суровината за производствени нужди, която на този етап идва от Русия и от никъде другаде. Доколкото знам Георги Първанов ще има среща и с много други различни фирми, коментира Димитров. По думите му друга тема ще бъде свързана с шистовия газ.

Лидерът на АБВ пристига днес в Димитровград. Заедно с него ще дойдат кандидатите за евродепутати на Движението Нина Найденова и Минко Ангелов. В 16;00 часа Първанов ще даде пресконференция. От 17:30 часа той ще има среща с обществеността в зала „Грссето“. В 19 часа ще бъде открит офиса на Движението, а половин час по-късно концерт на пл. „България“ ще изпълни Николина Чакардъкова.  

[box_info]Рекламна къща 4 – креативност и качество Х 4: rk4.dgportal.eu/[/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Боже, Боже…..колко сте отвратителни, и едните и другите……..повръща ми се от вас!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук