ПЪЛНА ЛИСТА С КАНДИДАТ- СЪВЕТНИЦИ И КМЕТОВЕ РЕГИСТРИРА ГЕРБ В ДИМИТРОВГРАД, ТРЪГВА ЗА ПОБЕДА

контакти

Пълна листа от 33 кандидати за общински съветници и кметове във всички населени места на община Димитровград регистрира ГЕРБ ден преди празника на Независимостта. Точно в 10,30 областният координатор Делян Добрев, претендентът за втори кметски мандат Иво Димов, д-р Вълчо Митрушев и Кирчо Кирев влязоха с документи в Общинската избирателна комисия. Пет минути по-късно, след преглед в папките, те бяха освободени от председателя й Димитър Гавазов. За да не ви бавя, обясни той. – Всичко ще бъде детайлно прегледано, човек по човек и, ако има пропуски, ще получите указания за отстраняването им. GERB-pred-OIK

Водач на листата е Иво Димов, обяви самият той на импровизиран брифинг, след приема на документи. – Втори е д-р Митрушев, трети Кирчо Кирев, четвърти – Митю Вълчев. Между 10 и 15 общински съветници очаква ГЕРБ в следващия местен парламент, кмет на общината и  управници поне в досега спечелените населени места.

Кампанията ни ще бъде позитивна, изключително насочена към срещи с хората. Ще отчетем свършеното до момента. Има какво да покажем, има с какво да се похвалим. Резултатите са видими, няма как да се скрият. Годините отлитат, направеното остава. Ще акцентираме и върху предстоящото – дейности, проекти, защото хората и това ги интересува. Чака ни много работа в следващите 4 години. Ако хората ни гласуват доверие, от първия ден след изборите, запрятаме ръкави и почваме, анонсира досегашният кмет и настоящ кандидат.

D.Dobrev-I.DimovТолерантна кампания от страна на ГЕРБ обеща той на опоненти и избиратели. Подкрепям напълно призива на БСП за това и се присъединявам, каза  Димов.

В Димитровград хората виждат направеното, затова вярвам, ще дадат възможност на Иво Димов да продължи добрата работа и през следващите 4 години, заяви Делян Добрев. В Хасково, където регистрацията бе час по-рано, ПП ГЕРБ също е представила пълна листа с 41 кандидати за общински съветници и кандидат-управници на 27 населени места.

Ще проведем активна кампания. Считаме че бъдещият кмет трябва да е близо до хората, мисли за проблемите и ги решава, а не кмет, който се изолира, капсулира и конфронтира, подчерта областният координатор.

tivibearings banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук