ПУСНАХА НОВИТЕ ВИНЕТКИ, РЕАЛИЗИРАХА ПЪРВИ ПРОДАЖБИ

От днес започна продажбата на новите винетки за 2015 г. в цялата страна. До Коледа в пунктовете ще има 2,8 млн. стикери от различни видове и за отделни превозни средства. От тях над 1 млн. броя ще са годишните стикери за леки автомобили. Въпреки че те ще са с повече защити, цената им ще остане същата, каквато бе през последните няколко години. Годишната винетка остава 67 лв., месечната – 25 лв., седмична – 10 лв.

В Димитровград винетки от новите могат да се закупят от централна поща. Имаме достатъчно от всички. В първия час на работния ден продадохме две, коментираха оттам.

Стикери за 2015-а могат да се намерят и в бензиностанция „Еко“, където бяха закупени три винетки сутринта. Предстои зареждане в ОМВ и „Петрол“. В рамките на днешния ден това трябва да стане, заявиха от двете бензиностанции.

Опашки за винетки в следващите седмици едва ли ще има. Така е, защото старите годишни важат до 31 януари. Няколко дни преди тази дата е възможно да има струпване на хора пред пунктовете.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук