ПУБЛИКУВАХА ИЗБИРАТЕЛНИЯ СПИСЪК ЗА ВОТА НА 12 МАЙ

контакти

На сайта на общината е публикуван избирателния списък, в който фигурират гражданите, имащи право да упражнят вот на предстоящите избори за депутати, насрочени за 12 май. Поместени са адресите на секциите в Димитровград, Меричлери и останалите 25 населени места. Намира се в раздел „Избори“, съобщават от администрацията.

Списъкът може да бъде видян от следния линк. Имената са подредени по азбучен ред, обособени в 91 секционни избирателни комисии. Гражданите могат да направят справка за присъствието си в списъка, както и за точността на имената. При евентуални грешки и желание за поправка хората трябва да отидат в общината. В отдел ГРАО ще обяснят какъв е надлежния ред. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Страхотно е че ще можем да видим този списък и благодаря за предоставеният линк.Често ви посещавам блога и винаги оставам доволна от новата информация която споделяте с нас, дано да продължава и за в бъдеще. Това, че ще можем да видим имената , които са подредени по азбучен ред, обособени в 91 секционни избирателни комисии ще ни улесни при проверката на конкретни личности. Полезно е че всеки един от нас може да направи справка за присъствието си в списъка, както и за точността на имената. Благодаря за информацията.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук