Публикуваха избирателните списъци за парламентарния вот

Предварителните избирателни списъци за изборите за народни представители на 4 април 2021 г. публикуват Общините на съответните раздели в сайтовете си.

Това е направено днес и на сайта на Община Димитровград, в раздел „Парламентарни избори 2021“, където периодично се качват важни информации за вота.

До предварителния избирателен списък може да достигнете на следния линк. Съответно, на 19 февруари е качена информация за обхвата на избирателните секции  – тук. Този следобед, пък, ще се проведат консултации за определяне съставите на Секционните избирателни комисии /СИК/.

Същевременно, със свое решение от 18 февруари Централната избирателна комисия /ЦИК/ определи подробностите за съставяне, обявяване, поправка, отпечатване и публикуване на избирателните списъци. В него е посочено, че предварителните избирателни списъци се обявяват 40 дни преди изборния ден.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук