Проф. Иво Христов: Силен отбор има БСП в област Хасково. Виолета Желева се е доказала

На 4 април вие не гласувате за някого, вие гласувате за себе си

Силен отбор има БСП в област Хасково, заяви в Димитровград проф. Иво Христов, който дойде да подкрепи листата от кандидати за народни представители в 29-ти Многомандатен избирателен район – на Левицата.

На площад „Поезия“ той се включи в открита приемна, организирана от структурата на БСП в Димитровград и кандидата за народен представител Виолета Желева. Проф. Христов се срещна с граждани, много от които му зададоха въпроси и държаха да му стиснат ръката.

Запитан дали кампанията и посланията на кандидатите от БСП стигат до хората, гостът каза:

  • Надявам се да е така. Подготвеният отбор е този, който печели битките, а тези избори са серия от битки. Това е просто началото на един дълъг политически процес.

Реален ли е шансът Виолета Желева, трета в листата на БСП, да намери място в 45-ото Народно събрание, бе друг въпрос към бившия депутат и настоящ кандидат:

  • Зависи от избирателна активност и още фактори, но призовавам вашите съграждани да подкрепят достойните кандидати. От това печелят всички. Специално колегата Виолета Желева се е доказала в Парламента като един изключително работлив, съвестен и всеотдаен депутат, на който може да се гласува доверие пак.

БСП ясно заявява, че е крещяща необходимостта от промяна на управленския модел. Как може да стане това и как да се започне, попитан бе още проф. Иво Христов.

  • Може да стане със спечелване на изборите. Когато разполагате с необходимите лостове, тогава можете да направите промяната. В противен случай само ще си говорим за промяна, а нашият народ е уморен вече – 30 години само говорим. Време е за промяна! Бъдете активни! Вие не гласувате за някого, вие гласувате за себе си, обърна се проф. Иво Христов към гражданите.

Призив за гласуване без страх отправи и Виолета Желева. Животът ни става все по труден, затова трябва да потърсим промяната. Сега е шансът ни – на 4 април с №4, каза кандидатът за народен представител, с преференция 103 в листата на БСП за България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук