Променен дизайн на стикерите за „Синя зона“ в Хасково, за избягване на злоупотреби

контакти

Вече са готови и пуснати в продажба новите стикери за „Синя зона“ в Хасково. През 2020 година те ще са с променен дизайн, за да бъдат избегнати злоупотреби. Сменени са формата, разположението на годината и месеца, както и  част орнаментите, съобщават от Общината в областния град.

Не са променени условията за ползването на „Синя зона“ и абонаментът за нея. Те са съгласно Наредбата за обществения ред при използване на пътни превозни средства и осигуряване безопасността на движението на територията на община Хасково. Цените и оцветяването остават също без промяна.

Годишният абонаментни талон /със син фон/ е на стойност 360 лв. с ДДС. Месечният /жълт фон/ е на стойност 50 лв. с ДДС, а годишният абонаментен талон за постоянен адрес по местоживеене /червен фон/ е на стойност 72лв. с ДДС.

Стикерите вече могат да се получават на адрес: гр. Хасково, ул. “Ивайло“ 1 ет.3, Тролейбусен транспорт.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук