ПРОЛЕТНО МИЯТ УЛИЦИТЕ СЛЕД ГОЛЕМИЯ СНЯГ

Пролетно измиване на улиците в Димитровград, след големия сняг, подхвана „Нео Титан“ от снощи. Началото бе с бул. „Георги С. Раковски“. След това ще се продължи по другите булеварди, главни и второстепенни улици.

От около три години измиването започва вечер. Амбицията е работниците да не пречат на шофьорите и пешеходците, както и обратно, коментира управителят на „Нео Титан“ Атанас Стефанов.

Обикновено, около месец ни отнема да преминем по улиците в Димитровград. Сега може да се наложи по-дълго време да мием, тъй като е първо след тежката зима. На много места има сериозни наслагвания от пясък, прах, посочи Делчо Бонев, организатор по метене и миене във фирмата.

Обясни, че графикът се спазва периодично. След като бъдат преминати заложените улици, се започва отново. В момента една цистерна с вода се използва в измиването. Предстои да се включи още една. Работи се от късно вечер до рано сутрин, когато няма активно движение.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук