Пролетна „Весела ваканция“ в Детския отдел на димитровградската библиотека

Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград е приготвила за своите малки приятели забавления през ваканционните дни, в седмицата от 4 до 8 април, съобщават оттам.

В понеделник и петък от 10:00 до 12:00 часа, Детският отдел ще се превърне в „Приказно царство“. Децата ще могат да слушат и да разказват приказки, да оцветяват и рисуват приказни герои, а защо не и да съчинят своя собствена приказка.

Във вторник, сряда и четвъртък по същото време, врати ще отвори работилница „Сръчковци“. В нея децата ще могат да създават различни интересни неща от екоматериали и да се отдадат на приложно творчество.

Каним всички деца да споделят с нас тази пролетна „Весела ваканция“, водени от желанието да осмислим свободното им време и да им дадем възможност за изява, споделя директорът на библиотеката Валентина Терзиева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук