ПРОЕКТ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОБЩИНИ В ЗАТРУДНЕНИЕ ОБСЪЖДА НСОРБ

Заседание на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/ се провежда във Велико Търново. Една от точките му включва разглеждане на проект на ред и условия за подпомагане от държавата на общини в затруднено финансово положение.

На заседанието ще участва кметът на Димитровград Иво Димов, който е част от Управителния съвет на НСОРБ. На него ще се обсъжда подготовката на Общо събрание, което ще се проведе от 16 до 19 май в Пловдив. В дневния ред са включени още концепция за нов Закон за местните данъци и такси, проект на Закон за ДДС, Закон за обществените поръчки, проект на средносрочна бюджетна прогноза за 2016 – 2018 г., предложения на граждани и НПО за законодателни промени и др. Подготвено е и послание до кметовете и общинските съветници, които ще управляват през следващия мандат /2015 – 2019 г./.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук