Продължават прегледите със специалисти от „Майчин дом“ в Димитровград

На 25 септември 2021 г. от 9.30 часа в гинекологичния кабинет в Медицински център „Шанс” в Димитровград ще продължат скрининговите прегледи от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ „Майчин дом“, съобщиха от Общината.

Прегледите със специалиста от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом” се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления.

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

За записване телефон: 0897079757

На снимката: Кметът на Димитровград Иво Димов с д-р Николай Гешев, при подписването на споразумениетоПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук