ПРОДАВАТ ЗА 200 ЛВ. 300 ХИЛЯДИ ИМЕЙЛА

контакти

Оферта за продажба на имейли се получава напоследък в множество електронни пощи. Предложението е анонсирано като изгодна реклама чрез т. нар. маркетингова кампания.

Продавам списък, съдържащ 300 000 български имейла /само имейли, никаква друга информация/, на частни лица и на юридически лица /фирми/. Базата се ползва за имейл маркетинг /имейл кампании/.
За начинаещи търговци и нови фирми, това е лесен и евтин вариант за старта на бизнеса ви, за да привлечете хиляди нови клиенти.

Списъкът струва 200 лв. Също така имам и списъци за други държави – Англия, Германия, Сащ и др., пише изпращачът. За повече информация е посочен имейлът [email protected]

Съгласно Закона за Електронната Търговия ви информираме, че това може да е непоискано търговско съобщение. Вие може да го приемете или отхвърлите. Ние може да сме получили вашия имейл от вас, от ваш партньор или от публичното пространство. Ако не желаете да получавате информация, моля изпратете писмо със Subject: UNSUBSCRIBE. Ако сме ви обезпокоили, моля да ни извините, информира все пак авторът на предложението.

Снимка от www.manager.bgПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук