ПРОДАВАТ ЗА 20 ХИЛ. ЛЕВА КУПОЛ НА БОЕН ТАНК

[quote]ВОЕННА И ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ НИЩИ СЛУЧАЯ. НАРУШЕНИЕ НЯМА[/quote]

Купол на боен танк Т 34 продава собственикът на площадка за събиране и временно съхранение на черни и цветни метали в Димитровград Динко Динев. Куполът е стоварен на площадка по пътя за кв. „Мариино“ и струва 20 хил. лв.

Мисля, че придобивката ще бъде подходяща за колекционери. Всичко си му е наред и механизмът се върти. Обработен е така, че да не може да се приспособява за стрелба, казва собственикът.

След сигнали за необичайния експонат, от него се поинтересували от Военна и Икономическа полиция. Те отишли да проверят дали всичко е наред вчера. Констатацията е, че няма нарушение. Имам си всичките документи за законно притежание. Даже проверяващите казаха, че няма как да не е наред, след като куполът се намира на толкова видно място, разказа Динев.

Военната техника се е използвала през 80-те години на миналия век по границата с Турция. Куполът е свален от танк и монтиран на вкопани бетонни съоръжения през онези години. Димитровградчанинът го купува на търг през 2008 г., организиран от Военното министерство.  

[box_info]Спешни и изгодни имоти от СЛАВЯНА КОНСУЛТ: www.slavyana.com[/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук