ПРОГНОЗАТА: ЗАСТУДЯВА С НАБЛИЖАВАНЕ НА БАЛОТАЖА

Седмицата започна с необичайно високи температури, но ще завърши с по-ниски. Ще застудява с наближаване на определения за балотаж неделен ден – 13 ноември, сочи прогнозата за времето.

В понеделник до обед слънцето се показваше. Максималните температури в страната са в широки граници – от 17 до 25 градуса. Следобед ще бъде по-облачно, с валежи в Северозападна България. Тази нощ от северозапад ще започнат валежи, които във вторник ще обхванат по-голяма част от страната. Дневните температури в северната част ще се понижават, докато на изток ще бъде все още топло.auto-banner

В сряда отново ще вали, на места валежите ще бъдат интензивни и значителни по количества, температурите ще се понижават. В четвъртък дъждът ще спира, но времето ще е хладно, както ще се задържи и в петък. В събота – втория за президентските избори ден за размисъл, температурите ще паднат още малко,с максимални стойности до 10 градуса. В неделя, когато е балотажът, градусите леко ще се повишат, но отново ще се задържи хладно.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук