ПРОВЕРКИ ПО ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ФАЛШИВ АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ ПО 8 ДЕКЕМВРИ

Проверки по заведения ще осъществи полицията в дните преди и на 8 декември за наличие на фалшив или с неясен произход алкохол, както и за продажба на контрабандни цигари. Ще има засилено присъствие на униформени в районите на барове, хотели, ресторанти и почивни бази, в които ще празнуват студенти.

Пътните полицаи ще следят за превишена скорост, шофиране без книжки, в нетрезво състояние, както и за изправността на колите. Съвместно с общините се уточняват мерките за движението и местата за паркиране в районите с празнуващи. Управителите на заведения също могат да уведомяват органите, ако пияни сядат зад волана. Полицията предупреждава, че ще бъдат използвани максимално възможностите на мобилните камери.

Предстоят проверки за нерегламентирана продажба на пиратки и други пиротехнически средства. На гражданите се нампмня, че самоделките и употребата на взривни вещества може да бъде опасно. 

[box_info]Рекламна къща 4 – креативност и качество Х 4: rk4.dgportal.eu[/box_info]  

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук