ПРИЛИВ НА НЕЖНОСТ ЗА 8 МАРТ

8 март
контакти

Тази година 8 март е по-силен от предни години, отчитат цветари от Бабин пазар. Няма много струпвания от желаещи да купят цветя сутринта на празника. За разлика от това обаче има постоянен поток от хора, които вземат за своите половинки, колежки и приятелки.

Много хора предпочели да напазаруват от красивите природни създания в късния следобед на 7 март. Причината е да зарадват любимите си хора още сутринта на 8 март. Цветарите очакват в ранния следобед на празника приливът на нежност да се увеличи. Така да продължи до късно вечерта. Има такива, които предварително са направили заявка. Целта им е да вземат цветята в последния момент, за да се запазят най-свежи.

Цветя има в изобилие, казват продавачите. Подготвили сме се да задоволим всякакви вкусове. Хубаво е обаче по-отрано да се вземат. Когато има по-малко хора, можем да обърнем по-специално внимание на всеки един.

Най-предпочитани са рози, орхидеи, хризантеми, гербери. Традиционно се предлагат карамфили, зюмбюли и много други. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук