Приключи строителството на двата водопровода и 8 кладенеца в Хасково

Приключи строителството на двата водопровода и 8 кладенеца за аварийно водоснабдяване на Хасково, съобщават от Общината в областния град.

От месеци първите четири кладенеца в „Северна зона“ са готови и са предадени за екплоатация на ВиК Хасково. В началото на месец април  се състоя приемателна комисия  от Дирекцията за национален строителен контрол /ДНСК/ за съставяане на т. нар акт 16 / за водопровода от „Северна зона“. Очаква се издаване на разрешение за ползване от същата институция .

Трите кладенеца в „Източна зона“ , кладенеца в Узунжово и водопровода на ул. „Бачо Киро“ имат издаден акт образец 15, което означава, че е приключило фактическото строителство на  строежите.  Предстоят  процедури, свързани с държавни институции за разрешителни режими например. учредяване на санитарно-охранителни зони, издаване на разрешителни за ползване и др.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук