ПРИЗНАНИЕ ЗА „ОЛЕА“ НА „АВГУСТИАДА“

За втора поредна година магазин „Олеа“ участва на Фестивала на виното и културното наследство „Августиада“ в Стара Загора. В Регионалния исторически музей фирмата представи студено пресовани зехтини и маслини на различни производители от цяла Гърция – от регионите на Каламата, Коринт, Крит, Халкидики. Както и миналата година, така и тази, „Олеа“ получи грамота за доброто си представяне.

Част от гръцките маслини, които са наше производство, и зехтинът ни „Олеа“ или „Апиа“, както го познават клиентите, бяха с много добро присъствие на изложението. Имахме доста посетители на щанда и много ни зарадва, че продуктите ни харесаха търговци на едро от цялата страна. Поредната грамота представлява за нас признание и ни утвърждава на пазара. Въпреки трудностите, нещата се развиват в положителен аспект за нас, коментира Антоанета Ставрева-Статопулу, която заедно със съпруга си Никос са собственици на магазина в Димитровград.

Дружеството получи покана да участва и в четвъртото издание на „Августиада“ през 2015 г. Преди това на Антоанета и Никос предстои друга изява на високо ниво. Те са поканени на Празника на розата в Казанлък. Там ще представят деликатеси, маслини и зехтин от южната ни съседка.

А в магазина в Димитровград, освен вече утвърдените продукти, могат да бъдат открити и нови. Сред тях – сушени домати, каперси, печен и маринован чесън, още видове маслини…

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук