Признание за Делян Добрев! Заслужи голямата награда „Икономика на светло“

Призът за механизъм за компенсация на цената на тока. Димитровградчанинът Деян Иванов – сред съавторите

контакти

Признание за Делян Добрев – водачът на ГЕРБ в 29-ти изборен район Хасково, е носител на голямата награда „Икономика на светло” на Асоциацията на индустриалния капитал в България.

Призът му е присъден, заради предложения и приет механизъм за компенсация на цената на електроенергията, на който е съавтор заедно с Теменужка Петкова, Жечо Станков, Деян Иванов и колеги.

Иванов е димитровградчанин, също кандидат за народен представител, трети в листата на ГЕРБ за региона, с преференция 103.

За трети път съм номиниран и за втори път печеля голямата награда „Икономика на светло“. Благодаря на Асоциацията на индустриалния капитал в България и на 135-те члена на журито. Награден съм за административна практика, която води до ограничаване на сивата икономика и подобряване на бизнес средата, коментира водачът на листата на ГЕРБ за Хасково на изборите на 2 април.

Деян Иванов

Поздравления към Делян Добрев и съавторите на приетия механизъм отправи лидерът на партията Бойко Борисов. Присъединиха се още много колеги и организации. Сред тях е и структурата на ГЕРБ в Димитровград, която отправя поздрави към Делян Добрев, колегите му и специално към Деян Иванов.

Деян Иванов е Магистър електроинженер от ВТУ „Тодор Каблешков“. Главен експерт в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ – Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми източници 2016-2022, 2017- 2018 е председател на Българска независима енергийна борса ЕАД. Работата на Деян го свързва тясно със сектор енергетика, където е ценен като експерт с познания и опит. Деян Иванов е едно от лицата в експертната карта на ГЕРБ, който активно участва в изготвянето на експертизи, когато става въпрос за енергетика. Съавтор на механизма за компенсация на цената на електроенергията, заедно с Делян Добрев, Теменужка Петкова, Жечо Станков и колеги. Деян Иванов е съавтор и на Закона за компенсиране на разходите на потребителите на моторни горива, който има за цел да компенсира хората с по-ниски доходи, чрез раздаване на ваучери за гориво за 1000 лв.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук