ПРЕНАРЕДИХА ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА НА „ПОЗИТАНО”

Позитано-20
контакти

Нова подредба от снощи има листата на БСП в 29 Хасковски многомандатен избирателен район, приета на областно заседание. От втора позиция изпада коалиционният партньор – Съюза на тракийските дружества в България. Мястото и евентуалният титуляр за него – председателят на СДТБ Красимир Премянов, бяха лансирани от „Позитано” – 20, но протест от страна на Областния съвет е накарал Националния да ревизира позицията си. Така втори става регионалният лидер Стефан Танев, също тракиец, избран преди това на трета позиция. Хасковският юрист Смиляна Нитова от пето отива на трето място, заради оттегляне на свиленградчанина Никола Динков. Друг отказ – на младата Яна Заркова от Харманли, придвижва на четвърта позиция димитровградчанката Жара Пенева – Георгиева, която е и член на Националния съвет. След нея са Йонко Гюдженов от партия „Български социалдемократи” като коалиционен партньор, Нина Стойчева, Божидар Драганов, Антон Атанасов, Галя Спасова, Виолета Желева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Бравос! Направо ме сърбят вече пръстите да хвана бюлетината. А кои са тези, дето са изброени по-горе? Какви позиции са заявявали и защитавали, какви политики в полза на обществото са осъществявали? С какво са известни с две думи? То сигурно е трудно да се изброят всичките им деятелности щото са много, ама аз съм от село и не знам.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук