ПРЕМИИ ПО 1500 ЛВ. ЗА МИКЯЙ И САЛИМ НАИМ ОТ СПОРТНОТО МИНИСТЕРСТВО

СКБ Димитровград
контакти

Премии от Министерството на физическото възпитание и спорта по 1500 лв. получиха състезателят в спортен клуб по борба „Димитровград“ – Микяй Наим, както и неговият треньор и баща Салим Наим. Повод е завоювания сребърен медал на европейско първенство за кадети.

Церемонията се състоя на 30 януари в тренировъчната зала на арена „Армеец“ в София. Там министър Свилен Нейков връчи парични награди на медалисти и призьори от игрите в Лондон през 2012 г. Такива получиха и младежите, юношите и девойките от България, спечелили титли, медали и призови класирания на световни и европейски първенства през миналата година, както и техните треньори.

Министерството на физическото възпитание и спорта раздаде 3 079 800 лв. Чекове със сумите, които получават от държавата, бяха връчени на състезателите по бокс, борба, вдигане на тежести, спортна гимнастика, на мъжкия национален отбор по волейбол, на националния ансамбъл по художествена гимнастика и на българските параолимпийци.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук