ПРЕМИЕРЪТ ОТКРИВА НОВ АНГИОГРАФ В ХАСКОВСКАТА БОЛНИЦА

Бойко Борисов
контакти

Министър председателят Бойко Борисов ще пристигне в неделя в Хасково, както бе вече потвърдено. В 14 часа премиерът ще бъде в МБАЛ Хасково, за да открие нов ангиограф в Отделение по инвазивна кардиология. Той ще пререже лентата, заедно с министъра на здравеопазването Десислава Атанасова.

Ангиографът е система за прилагане на кардио или периферни интервенции. Ангиографията е контрастно рентгеново изследване на аортата и нейните разклонения. При този метод се извършват последователна поредица от снимки, които позволяват да се прецени състоянието на кръвния поток.

Преди посещението на премиера, днес в областния град пристигат двама министри – вицепремиерът Цветан Цветанов и Делян Добрев, на икономиката, енергетиката и туризма. По покана на Хасковската търговско-промишлена палата /ХТПП/ ще участват в заключителната конференция „Маркет Контрол”, финансиран по програма „Европейско териториално сътрудничество Гърция – България 2007-2013”. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук