Премиерът обяви кандидатурите за нови министри

Министър-председателят Бойко Борисов представи кандидатурите за постовете на министри на вътрешните работи, на регионалното развитие и на транспорта.

Александър Манолeв, който в момента е заместник-министър в Министерството на икономиката, ще оглави Министерство на транспорта и информационните технологии и съобщенията и ще заеме мястото на Ивайло Московоски. Главният секретар на МВР Младен Маринов ще заеме поста министър на вътрешните работи на мястото на Валентин Радев. Народният представител Петя Аврамова поема Министерство на регионалното развитие и благоустройството след Николай Нанков, информира БНР.

Малко преди това премиерът съобщи, че трите министерски оставки, подадени заради катастрофата край Своге, ще бъдат внесени за обсъждане в Народното събрание в четвъртък и ще бъдат подкрепени. Това той каза след заседанието на коалиционния съвет, с участието на „Обединени патриоти“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук