През юли – късче от лятото, занимателна ваканция в библиотеката

контакти

16-ото издание на културно-музикалната инициатива „Късче от лятото“ ще се проведе в Димитровград през юли. През целия месец изложбата „Краят“ ще бъде подредена в Градска библиотека „Пеньо Пенев“, където пък, от 1 до 31 юли, организират лятната програма „Занимателна ваканция“.

Изложбата „Краят“ – като вдъхновение, по едноименния роман на Атила Бартиш, включва илюстрации на студентите от департамент „Изящни изкуства“ в НБУ. А подробности за музикалните изяви, част от „Късче от лятото“, може да видите на страницата на джазмена Димитър Русев.

Занимателната ваканция в библиотеката предвижда забавно четене – подходящо за деца от всички възрасти, занимания за подобряване на говорим английски език – за деца от 9 до 14 години, за най-малките ще бъде обособен кът, в който ще намерите подходящи книги и игри. Тематичните занимания са за определена възраст и се провеждат в указаните дни и часове. В тях могат да участват само регистрирани читатели, след предварително записване и попълнена декларация от родител или настойник в Детски отдел на библиотеката. За контакти: 0391 / 66 956, Детски отдел.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук