Президентът ще връчи втория мандат на Велика сряда

На 28 април 2021 г., от 09.00 часа, на „Дондуков“ 2 президентът Румен Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на кандидата за министър-председател, посочен от втората по численост парламентарна група в 45-ото Народно събрание, съобщават от прессекретариата на държавния глава.

Вторият проучвателен мандат ще бъде връчен на „Има такъв народ“ и номинираната за министър-председател Антоанета Стефанова – световен шампион по шах. По думи на председателя на партията Слави Трифонов, тя ще върне мандата. Веднага. На секундата… Първият, както се знае, бе връчен на коалиция ГЕРБ-СДС, но също бе върнат.

Второто връчване ще стане в третия ден от Страстната седмица – Велика сряда, когато се извършва възпоминание за помазването на нозете на Исус Христос с миро от жената-блудница. Тогава се припомня и свикването на юдейския Синедрион за осъждане на Господа и замисълът на Юда да го предаде.

На снимката: Президентът провежда консултации с парламентарната група на „Има такъв народ“ от 45-ото Народно събраниеПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук