Предупреждават за прекъсвания на тока в димитровградско село

контакти

За предстоящи прекъсвания на тока за определени интервали в следващия близо месец в димитровградското село Странско предупреждава „Електроразпределение Юг“ ЕАД, предават информацията от Община Димитровград.

Изключвания на електрозахранването ще има в периода от 11 март до 5 април 2024 г., в диапазона от 9:30 до 15:00 часа.

Обръща се внимание, че посочената продължителност е приблизителна и прекъсванията на електрозахранването могат и да са по-кратки от записаното.

Спиранията на тока се налагат за извършване на профилактични ремонтни дейности по електросъоръжения, за да се сведат до минимум причините за поява на аварийни ситуации и с цел подобряване на качеството на предлаганите услуги.

При въпроси, касаещи поддръжка на мрежата и липса на захранване, можете да се свържете на сервизен телефон 0700 1 0007, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Малко по-късно бе съобщено, че прекъсване на тока ще има и в друго димитровградско село – Воден, на 13 март от 10.00 до 15.00 часа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук